Particulieren

U heeft bouwplannen? Dan gaat u een leuke maar ook spannende tijd tegemoet! Want waar begint u? Of het nu om het aanbrengen van een dakkapel of de bouw van een nieuwe woning gaat, u heeft ongetwijfeld vele vragen.

Hoe werkt de bouwwereld en met wie krijg ik te maken? Wat wordt er van mij als opdrachtgever verwacht? Hoe kies ik een architect die bij mij past? Wat komt er kijken bij alle procedures, voorschriften en financiën? Hoe zit het met oplevering, onderhoud en garanties? Investeren in begeleiding van het gehele proces bespaart u kosten en de uitvoering van uw idee wordt beheersbaar. 

‘Lekker lang wonen’
Zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen is een wens die we allemaal hebben voor later. Nu u nog vitaal bent wilt u ook nú weten wat de toekomst aan mogelijkheden biedt. 

InQasa heeft ervaring met woningaanpassingen voor ouderen en hulpbehoevenden. InQasa biedt u de mogelijkheid te kiezen voor de woonplek die u liefhebt. Thuis, in uw eigen omgeving, met uw naasten. Hulp bij het vormen van uw ideeën, het vergunningtraject, de keuze van een architect en aannemer, het regelen van subsidieaanvragen en de financiering. InQasa helpt u bij het maken van keuzes.

 Meer over InQasa voetjes